Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lihtenştayn, Binance’in Talebini Reddetti

Inside Paradeplatz isimli haber kaynağı tarafından aktarılan bilgilere göre Lihtenştayn‘ın finansal regülatörü FSA, Binance kripto para borsasının güncel talebini reddetti. Binance‘in 2019 yılının sonlarından beri iflasın eşiğinde olan Union Bank AG‘de hisse satın alma isteği, finansal regülatör tarafından kabul edilmedi.

Binance’in Teklifi Yattı

Binance kripto para borsasının CEO’su Changpeng Zhao bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada “kötü haberlerin hepsinin dedikodu” olduğunu belirtse de bunun Union Bank AG ile ilgili olduğunu belirtmemişti. Finansal regülatörün Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun ilgili banka iflas ettikten sonra bankanın büyük hissedarı olmasını da kabul etmediği belirtiliyor.

Inside Paradeplatz kaynağı finansal regülatörün özellikle Zhao’nun işlemleri elindeki kripto parayı itibari paraya çevirdikten sonra yapma teklifini reddettiğini ve anlaşmanın bu sebeple yattığını vurgulamakta. Zhao’nun bu parayı CL1 Foundation isimli bir kurum aracılığıyla yapmak istediği de belirtiliyor. Çinli girişimcinin bu anlaşma için 15 milyon İsviçre Frangı ödemeye hazır olduğu da aktarılıyor.

Ülkenin finansal regülatörü Aralık ayında bu teklife sıcak baksa da Binance’in ödeme yönteminin işleri değiştirdiği belirtiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment