Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Yeniden Lisans Aldı: Wyooming’de Operasyonlara Devam Edecek

Ünlü kripto para borsası Coinbase, düzenleyici kurumlardan onayını aldı ve hizmetini Wyooming eyaletinde bundan sonra kaldığı yerden devam ettirecek. Borsanın gerekli lisansı başarıyla aldığı ifade edilirken, 2014 yılının ortasında Coinbase’in eyaletteki lisansı, kuralları ihlal ettiği gerekçesi ile iptal edilmişti.

Coinbase, iptalin ardından eyalette operasyonlarını durdurma kararı almıştı ve artık bu yeni lisansın çıkmasıyla, borsanın işlemlere devam etmesi bekleniyor. Wyooming eyaletinin Blockchain araştırma biriminin ve yeni valisinin çözüm odaklı yaklaşımının da, bu yasağın kalkmasında kilit rol oynadığı ifade ediliyor.

Daha önceki yasaların Coinbase tarafından fazla maliyetli ve uygulanması zor olduğu ifade edilirken, bu yeni sistem ile birlikte Coinbase için işlerin çok daha iyi olacağı ifade ediliyor. Wyooming eyaletinde son dönemde kripto paralar ve Blockchain dostu birçok yasa çıkmıştı. Bunların içinde çeşitli ICO tokenlerinin senet olarak değerlendirilmesi ve bazı kripto paraların da vergilendirilmesi ile ilgili kanunlar da yer alıyor.

Coinbase’in bu değişen çevre ve bakış açısı sayesinde bundan sonra eyalette çok daha başarılı işler yapacağı ve daha iyi bir hizmet vereceği belirtiliyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment