Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Classic İçin Bir İyi Haber Daha: Robinhood’da Listelenen Altıncı Kripto Para Olacak

Ethereum Classic, son dönemde yaptığı atakla platformda kripto paralara da yer veren borsa Robinhood’da listelenen 6. kripto para oldu.

Coinbase’in açıklamasının ardından Robinhood’un da Ethereum Classic’e destek vereceğini açıklaması, ETC yatırımcıları arasında büyük bir sevince yol açtı.

Bu karar ile birlikte izin verilen ABD eyaletlerinde ikamet eden kullanıcılar, diğer geleneksel borsa enstürmanları ile birlikte ETC işlemleri de yapabilecek. Şu an için Robinhood’un kripto para hizmetleri son olarak Georgia ve Iowa’ya da girdi ve toplam rakam 19’a çıktı.

Robinhood’da daha önce Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash ve Ethereum listeleniyordu. Platformun kullanıcıları, eklenmelerini istedikleri koinleri listeye ekleyebiliyor ve eğer uygun görülürse bu koinler daha sonra platforma ekleniyor.

Yaklaşık 5 milyar dolarlık bir firma değeri olduğu belirtilen Robinhood, kripto para piyasalarına girdiğinden bu yana çok çok başarılı bir görüntü çiziyor. Bilindiği üzere daha önce de Coinbase ETC ile ilgili benzer bir çıkış yapmış ve koinin borsaya listelenmesi için çalışmaların başladığını ifade etmişti. Bu iki haber, ETC yatırımcılarını oldukça mutlu edeceğe benziyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment