Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Zcash Desteğini Niye Kaldırdı?

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Coinbase geçtiğimiz günlerde İngiltere’deki kullanıcılarına artık Zcash desteği vermeyeceğini açıklamıştı.

Coinbase, İngiltere’de artık Zcash desteği vermeyeceğini açıkladıktan kısa süre sonra şirketin artık Barclays ile işbirliği yapmadığı ortaya çıktı. Koin Bülteni olarak aktardığımız gibi şirket bundan böyle bankacılık hizmetlerinde ClearBank’ten yardım alacak.

Zcash Desteği Niye Durdu?

CCN tarafından yapılan habere göre Coinbase, yeni ortağı ClearBank’in talebi üzerine Zcash desteğini kaldırmak zorunda kaldı.

Coinbase’in bu yeni ortaklık sürecinde tam olarak niye böyle bir durumla karşılaştığı, ClearBank’in Zcash ile ilgili tam olarak ne gibi bir sorun yaşadığı bilinmiyor. Ancak bazı kaynaklar Zcash’in gizlilik odaklı bir koin olduğunu hatırlatıyor ve asıl sorunun bu olduğunu öne sürüyorlar.

Buna rağmen sorunun ana sebebi bu mu bilinmiyor. Bazı isimler ise Zcash’in İngiltere’deki regülasyonlara pek uymadığını ve ClearBank’in bu yüzden herhangi bir sorun yaşamak istemediğini belirtiyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment