Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’de Brave ile İlgili Videoları İzleyenlere 10 Dolara Varan BAT Ödemesi Yapılacak

Coinbase, resmi olarak Brave tarayıcısının arkasındaki kripto para olan BAT’ı Earn platformuna eklediğini duyurdu ve bu gelişme ile BAT, Coinbase’in eğitim hizmetine eklenen ikinci kripto para oldu.

Earn.com’un bir farklı boyutu olan Coinbase Earn, izleyicilere kripto paralar ve arkasındaki teknolojiler ile ilgili bilgiler vermeyi ve bu sayede de onlara ufak miktarlarda kripto para cinsinden para ödemeyi düşünüyor. Yaklaşık 100 milyon dolar ödenerek satın alınan platform; kripto paralar ve Blockchain teknolojisi ile ilgili son gelişmelerin görülebileceği bir alan olması amacıyla tasarlanmış durumda.

Coinbase’den yapılan açıklamada, BAT ve Brave tarayıcısı hakkında hazırlanmış toplamda 3-4 dakikalık üç kısa video izleyen kullanıcıların, yaklaşık 10 dolar değerinde BAT cinsinden ödeme almasının mümkün olduğu belirtildi. BAT tokenini almak isteyen kullancıların Earn tarafından davet edilmesi ya da,  bekleme listesine girmeleri gerektiği de kaydedildi.

Reklam eklentilerini kendiliğinden kapatarak İçerik üreticilerine içerikleri hakkında daha fazla kontrol sağlamayı taahhüt eden ve kullanıcıların da, içerik üreticilerine BAT cinsinden bahşiş vermesinin yolunu açan Brave, temelde Blockchain ve kripto para pratiğinin güzel bir tezahürü gibi duruyor.

Coinbase’in de bu konu ile ilgili yaptığı açıklamaların ve Earn.com eklentisinin ardından, koinde hatrı sayılır bir artış yaşanıyor. Kripto para piyasalarında sıradan bir gün yaşanırken, BAT biraz da bu haberin etkisi ile yaklaşk yüzde 12’lik bir artış yaşayarak 0,115 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment