Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JP Morgan Stratejisti: Wall Street’in Bitcoin’e Olan İlgisi Artabilir

JP Morgan’ın Global pazar stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou, kaleme aldığı raporda Wall Street’in kripto para piyasaları için yeniden olumlu şeyler düşünmeye başladığını aktardı.

CNBC’den aktarılan rapora göre, Nikolaos Panigirtzoglou yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Kripto para piyasalarında şu anda gördüğümüz stabil seyir, aslında çok daha kurumsal yatırımcının işin içine girebilmesi için uygun ortamı oluşturuyor. Kripto para piyasası yeni bir piyasaydı, bir dönem balon gibi şişti ve daha sonra patladı.”

Nikolaos Panigirtzoglou, şu anda kurumsal firmaların kripto paralara, genel stabil seyir sebebiyle bir kez daha ilgi duymaya başladığını ifade ederken, Blockchain teknolojisinin ise daha ön plana çıktığını belirtti.

Başarılı analist, ayrıca regülatör kurumların Bitcoin’in ve diğer kripto paraların potansiyelini anlamakta biraz geç kaldığını ve yavaş davrandığını ifade ederken, bu sebepten ötürü de, Bitcoin’in yeniden yükselmesinin biraz zaman alabileceğini belirtti.

Wall Street’in kripto para piyasalarına girip girmeyeceği ve sektörün ihtiyaç duyduğu yüksek miktardaki paraları yatırıp yatırmayacağı, sektörün en aktif tartışma konularından birisi olmaya devam ediyor.

Wall Street’in dev şirketlerinin şu anda kripto paralar ile ilgili ne yapacağı hakkında karışık haberlere geliyor. Yaşanana ayı piyasası nedeniyle birçok dev şirketin kripto para odaklı projeleri ertelediği haberleri ifade edilse de, öte yandan Wall Street’in kripto paralara hiç olmadığı kadar ilgi duyduğu yönünde gelen haberleri de görebilmek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment