Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den 48.000 Bitcoin (BTC) Taşındı: Uzmanlara Göre Yükseliş Habercisi Olabilir

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’den 48.000 Bitcoin (BTC) taşındı. Uzmanlar bunun bir yükseliş habercisi olabileceğini düşünüyor.

Whale Alert 18 Ekim tarihinde yaptığı paylaşımda, yaklaşık 1 milyar dolar değerinde 48.000 BTC’nin taşındığını bildirdi.

CryptoQuant CEO’su Young Ju 19 Ekim tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderide, Coinbase’den taşınan 48.000 BTC’ye değindi. CEO bildirilen bu işlemleri, Coinbase’in kurumsal müşterilerine varlıklarını geri vermek için “kumbarayı kırması” olarak tasvir etti.

CEO paylaşımında, Coinbase’den taşınan Bitcoin’lere dair bir grafiğe yer verdi. Grafikte Bitcoin’in 19.00020.000 seviyeleri arasında işlem gördüğü sıralarda borsadan dışarıya taşınan Bitcoin hacminde büyük artışlar yaşandığı görüldü.

Daha önce yaptığı paylaşımda Bitcoin’in mevcut fiyatının, kurumsal yatırımcıların maliyetine çok yakın ve zaman zaman altında olduğuna dikkat çeken Young Ju, bu durumun kurumsal yatırımcıların piyasayı yönettiğine inanlar için bir boğa sinyali olduğunu söylemişti.

Uzmanlara göre yatırımcıların varlıklarını borsalardan soğuk cüzdanlara aktarması bir yükseliş habercisi olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!