Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den Bugünü İşaret Eden Gizemli Tweet: Ne Açıklanacak?

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, yayınladığı gizemli paylaşımla kullanıcılar arasında spekülasyonlara yol açtı.

Coinbase 22 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 23 Şubat 2023 tarihini işaret etti. Borsa gönderisinde, kendi logosunun renginde büyük mavi bir nokta paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları konu hakkında pek çok teori üretti.

Coinbase’in Web3 teknolojileri hakkında bir girişim açıklayacağı teorisi kullanıcılar arasında en popüler teorilerden biri oldu. Son zamanlarda birçok şirket ve kurum Web3 teknolojileri hakkında girişim açıkladı. Web3’e giriş yapan ve ekosistem içerisindeki şirketlere destek açıklayan şirketler arasında Google, Amazon gibi teknoloji devleri yer aldı.

Birçok kripto para şirketi yapılan paylaşımı alıntılayarak benzer semboller kullandı ancak borsa, gönderisinde yorum yapan projelere konu hakkında ipucu vermemekte ısrar etti. Bazı kullanıcılar, Coinbase’i duyurunun duyurusunu yapmakla itham etti.

Coinbase 2022 yılının dördüncü çeyreğine dair açıkladığı finansal raporlarında, çeyrek içerisinde 600 milyon doların üzerinde gelir elde ettiğini bildirmişti. Borsa, 2022 yılı içerisinde 3,1 milyar dolar kar açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!