Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den Heyecanlandıran Gizemli “3” Paylaşımı: Geri Sayım Mı?

ABD merkezli popüler kripto para borsası Coinbase, gizemli bir gönderisiyle merak uyandırdı.

Coinbase, 16 Mayıs TSİ 19.30 sularında kripto para topluluğunda merak yaratan bir gönderi paylaştı. Borsanın resmi sosyal medya hesabında paylaşılan söz konusu gönderisinde “3” rakamına yer verilirken ekstra bir açıklama yapılmadı.

Kullanıcılar bu gönderinin bir listeleme için ya da önemli bir duyuru için geri sayım niteliğinde olduğunu öne sürdü. Gönderi kısa sürede binlerce kişi tarafından etkileşim aldı.

Coinbase’in meme coin Pepe’yi (PEPE) listelemesi hakkında bir duyuru açıklayacağı teorisi kullanıcılar arasında en popüler teorilerden biri oldu. Binance dahil birçok kripto para borsası PEPE’yi geçtiğimiz haftalarda listelerken Coinbase’in bundan uzak durması dikkat çekmişti.

Öte yandan böyle bir geri sayımın daha “ciddi” bir konu hakkında olacağını düşünenlerin sayısı da azımsanacak gibi değil. Son dönemlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile arasındaki hukuk savaşıyla gündeme gelen borsanın, global çaplı operasyonları ya da devam eden SEC süreci hakkında açıklama yapması da olası görünüyor.

Ayrıca 2 Mayıs tarihinde duyurulan 5x kaldıraç seneği sunan ve ABD dışındaki müşterilere hizmet vermeyi amaçlayan Coinbase International Exchange ile ilgili de bir duyuru gelebileceği düşünülüyor.

Geçmiş dönemlerde buna benzer gönderiler birçok borsa tarafından paylaşılmıştı. Coinbase son olarak benzer bir gizemli gönderisiyle büyük merak uyandırmış ve ardından Ethereum (ETH) katman-2 ağı Base’i duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!