Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’e New York Borsasından Kıdem Takviyesi

Coinbase, New York Borsasından eski bir yöneticiyle anlaştı.

New York Borsasının kıdemli isimlerinden Eric Scro, Coinbase’in finansmandan sorumlu başkan yardımcısı olarak hizmet verecek. 2009’dan beri New York borsa çevresinde bilinen bir sima olan ve daha öncesinde JP Morgan için de çalışmışlığı bulunan Scro, girişimin müşteri ve ortaklık havuzunu genişletmek için çabalayacak.

Coinbase yaptığı açıklamada: “Eric, kurumsal müşterilere hizmet sunmaya ve işin giderek karmaşıklaşan mali düzenlemelerini ele almaya odaklanacak.” dedi. “Eric aynı zamanda New York ofisinin birden fazla iş alanında büyümesine yardımcı olacak ve Coinbase Müşteri Koruması gibi yeni ürün tekliflerinin geliştirilmesine yardımcı olacak.”

Bu kurumsal yatırımcı odaklı ürün, geçtiğimiz kasım ayında açıklandı ve en az 10 milyon $ ‘lık depozito tutarında bir depolama hizmeti oluşturdu.

Scro’nun işe alınması son zamanlarda birkaç yüksek profilli transfer daha yapan Coinbase’in son güncel personel duyurusu oldu.

Şirket, geçen haftanın başlarında eski LinkedIn yöneticisi Emilie Choi’nin artık kendi ihale girişimlerine öncülük edeceğini, ocak ayındaysa müşteri destek kaynaklarını artırmak amacıyla Twitter’dan Tina Bhatnagar’ı işe aldığını açıklamıştı.

Geçen hafta Coinbase’den bir başka önemli duyuruya daha sahne oldu: Yeni bir endeks fonu, girişimin işlettiği dijital varlık borsası olan GDAX’te listelenen varlıkları gün yüzüne çıkarmak için hizmete sunuldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment