Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Playboy TV Yetişkin İçerikler İçin Kripto Para Kabul Edecek

Playboy TV sunduğu içerikler için yeni bir ödeme seçeneği sunacak. Bu seçenek sayesinde müşteriler Playboy TV tarafından sunulan özel yetişkin içeriklerin ücretlerini kripto para kullanarak ödeyebilecekler.

Yetişkin içerikler sunan Playboy TV bugün yaptığı duyuruda söz konusu kripto para ödemelerinin daha kolay yapılabilmesi için tamamen bu işe adanmış bir cüzdan oluşturacağını da belirtti. Cüzdanın bu yılın sonlarında hazır hale gelmesi planlanıyor. Playboy TV başlangıçta Vice Industry Token adında bir kripto parayı kabul ediyor olacak. Vıce Industry Token’ın ICO’su önümüzdeki hafta son buluyor. Bu ICO‘dan sonra ise adı henüz açıklanmamış bazı token’lar da eklenecek.

Vice Industry Token’ın (VIT) white paper’ına bakınca görüyoruz ki bu token özellikle yetişkin içerikler için oluşturulmuş.

Playboy TV tarafından yapılan duyuruya göre müşteriler VIT’i kullanarak Playboy TV üzerindeki içerikleri görüntüleyebilecek, içeriklere yorum yapabilecek ve oy verebilecekler.

Playboy TV aldığı bu kararla birlikte kripto parayı bir ödeme aracı olarak kabul eden ilk büyük televizyon şirketi oldu -daha doğrusu olacak-.

Playboy’un COO’su olan Reena Patel şöyle konuştu:

“Playboy’a ait dijital platformlar gibi alternatif ödeme metotları da dünya çapında popülerlik kazanmaya devam ediyorlar ve biz de aylık 100 milyondan fazla kullanıcımıza ödeme konusunda esneklik sağlamak istedik.”

Playboy başlangıçta yalnızca yetişkin içerikler için kripto para kabul ediyor olacak ancak şirket ilerleyen zamanlarda kripto para cüzdanını yaptığı diğer işlere de entegre edebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment