Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’in İşlem Ücreti Kazancı Dudak Uçuklatıyor!

8 milyar dolar değerlemeyi geçtiğimiz yılın sonlarında geçmesi ile bunu başaran ilk kripto para borsası olan Coinbase, 2012 yılından beri elde ettiği işlem ücreti kazancını açıkladı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong konu hakkında yaptığı bir açıklamada şirketin işlem ücretinden kazancının 2 milyar dolar olduğunu itiraf etti. Vanity Fair etkinliğine katılan Armstrong, şirketin ana hedeflerinden birisinin teknoloji olduğunu vurguladı ve kazandıkları geliri yeniden kripto para sektörüne aktarıp başka insanlara kazandırdıklarını vurguladı.

CEO’nun ifadelerine göre borsa özellikle 2017 yılından sonra işlem ücretlerinde ciddi bir kazanç elde etmeye başladı ki bu aslında 2017 yılının boğası göz önüne alınacak olursa hiç de şaşılacak bir durum oluşturmuyor. Coinbase teknoloji odaklı bir şirket olduklarını belirtmesine rağmen geçtiğimiz haftalarda işlem ücretlerine ciddi bir zam yaparak en pahalı kripto para borsalarından birisi olmuştu.

Armstrong ise zam konusuna hiç değinmeyerek Facebook ile Libra projesine geçiş yaptı ve ABD’li regülatörlerin bunu onaylaması gerektiğini ima etti. Libra Association’ın 21 kurucu üyesinden birisi konumunda olan Armstrong, ABD’nin bunu onaylamaması durumunda sektördeki liderliği Çin’in devralabileceğini de ifade etti ve regülatörleri sağ duyulu olmaya davet etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment