Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’nin Cüzdan Uygulaması Coinbase Wallet, Litecoin Desteğini Açıkladı!

ABD’nin ve dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumundaki Coinbase, 2019 yılının ilk ayında gelişmeler konusunda biraz durulsa da, Şubat ayına hızlı bir giriş yaptı ve üst üste önemli yeni duyurularda bulundu.

Coinbase resmi kanallardan yaptığı yeni duyurusunda, kendi cüzdan uygulaması Coinbase Wallet’in artık Litecoin‘i desteklediğini açıkladı.  Kullanıcıların 21 Şubat tarihinden itibaren rahatlıkla ellerinde bulunan LTC’leri Coinbase Wallet içerisinde tutabileceği belirtilirken, cüzdanın şimdiden Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic ve 100.000’in üzerinde farklı ERC20 tokeni ile ERC721 koleksiyon ürünlerini desteklediğine vurgu yapıldı.

Borsa bunun yanı sıra Android ve iOS kullanıcıları için Litecoin desteğinin ise birkaç hafta içerisinde duyurulacağını açıkladı. Coinbase Wallet Litecoin ve Bitcoin tabanlı SegWit adres formatını da desteklemekte ve kullanıcılar daha düşük madencilik ücreti için bunu kullanabilmekteler.

Ünlü kripto para borsası geçtiğimiz gün içerisinde de Bitcoin Cash için olan Coinbase Wallet desteğini açıklamıştı.

Kullanıcıların çoğu yeni haberlere sevinirken, başka bir kısım ise basın saatine göre en büyük beşinci ve altıncı kripto para birimleri için olan desteğin bu kadar geç gelmesinden şikayetçi. Özellikle ERC-20 tabanlı tokenlere verilen desteğin, top 10 içerisindeki kripto paralara verilmediğini belirten bazı kullanıcılar, kısmen haklılık payına da sahip gibi duruyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment