Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’ten Kullanıcılarına Üç Yeni Hizmet!

Kripto para borsalarından Coinbase geçtiğimiz gün bir duyuru yayınlayarak kullanıcılarına üç yeni hizmet sunmaya başladığını açıkladı.

Şirketin sunmaya başladığı bu hizmetler kullanıcıların çok daha verimli bir şekilde kripto para ticareti yapmalarını sağlayabilir. Çünkü Coinbase kullanıcıları bu yeni hizmetler sayesinde bir varlığın pasiflik süresini, popülaritesini ve fiyat korelasyonunu görebilecekler.

Coinbase kullanıcıları bu verileri kullanarak daha farklı ticaret stratejileri geliştirmeye ve normale kıyasla çok daha verimli bir şekilde kripto para ticareti yapmaya başlayabilirler.

Ne İşe Yarıyorlar?

Borsa kullanıcıları bu hizmetleri kullanarak platformdaki kripto paralarla ilgili çeşitli bilgiler öğrenebiliyorlar.

Bir varlığın pasiflik süresine bakan yatırımcılar bu varlığın ne zamandır pasif bir şekilde tutulduğunu, ne zamandır herhangi bir işleme dahil olmadığını görebiliyorlar. Varlık popülaritesi olarak adlandırılan özellik ise o varlığa toplamda kaç kullanıcının sahip olduğunu gösteriyor. Şirketin duyurusuna göre bu hizmetler, yatırımcıların kullanıcı davranışlarını normale kıyasla çok daha iyi bir şekilde yorumlamalarını sağlayacak.

Coinbase tarafından yayınlanan duyuruda bu yeni hizmetlerin kripto para sektöründe “bir ilk” oldukları belirtiliyor. Bu yeni hizmetler Coinbase kullanıcılarının yatırım kariyerlerini tam olarak ne kadar etkileyecek zamanla göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment