Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’ten Yeni Kripto Para Yatırımcılarına Özel Hizmet

Kripto para borsalarından Coinbase, acemi al-satçılar için özel olarak hazırlanmış yeni bir hizmet sunmaya başladı.

Coinbase’ten Yeni Adım

Kripto paralar günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılıyorlar. Ancak kripto paraların, kripto para borsalarının ‘zor’ olduğunu düşünüp sektöre giriş yapmayan çok fazla kişi olduğunu da unutmamak gerekiyor. ABD merkezli borsalardan Coinbase de tam olarak bu sorunu çözmeye çalışıyor. Şirketin paylaştığı blog gönderisinin bir kısmı şu şekilde:

“Özgür bir finans sistemi hayalinin geleceği insanların kripto paraları anlama ve araştırma kabiliyetlerine bağlı. İlerleyen yıllarda milyonlarca kişinin ilk kez kripto para piyasasına giriş yapacağını düşünüyoruz. Ancak kripto paralar hakkında yeni yeni bilgi sahibi olan kişiler, piyasaya ilk adımı atmanın çok zor olduğunu düşünebiliyorlar.”

Coinbase’in platformunda sunacağı bu yeni özellikler, teknolojiyle pek arası olmayan ve piyasaya giriş yapmanın zor olduğunu düşünen kişilere hitap ediyor.

Coinbase Bundle özelliğini kullanan kişiler, borsanın desteklediği beş farklı kripto para üzerinden alım-satım yapabilecekler. Bu yeni özelliğin en cazip yanı ise kullanıcıların bu koinlerin ticaretini ayrı ayrı yapmaktansa aynı anda yapabilecek olmaları.

Bundle aracılığıyla yatırım yapmak isteyen kişiler minimum 25$ gibi bir meblağ ödeyerek bu isteklerini karşılayabilecekler. Bu yeni hizmet ilerleyen haftalarda hem ABD’deki hem de Avrupa’daki kullanıcılar için uygun durumda olacak.

Coinbase ayrıca bu haftanın başlarında yeni bir listeleme politikasının duyurusunu yaptı ve kripto para sektöründeki pek çok kullanıcıyı umutlandırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment