Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CoinShares’dan NFT’lerin “Adil Değerini” Gösteren Twitter Botu

Kripto varlık yöneticisi CoinShares, yatırımcılara yardımcı olmak için Non-Fungible Tokenların (NFT) adil fiyatları hakkında bilgi sağlayan algoritma odaklı bir Twitter botu başlattı.

CoinShares 13 Ekim tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kullanıcıların Twitter üzerinden etkileşime geçebileceği bir NFT değerleme botu yayınladıklarını duyurdu.

NFT değerlemenin zor bir iş olduğunu belirten şirket, botun deneysel bir projenin ürünü olduğuna dikkat çekti. Açıklamalara göre CoinShares’in kripto para alanındaki uzmanlığına ve deneyimine dayandırılarak geliştirilen uygulama, OpenSea üzerinde listelenen herhangi bir NFT’yi değerlemek için matematiksel kavramları kullanıyor.

Ancak firma, NFT değerlemenin zor bir iş olduğunu bazı özelliklerin kolayca hesaplanabileceğini ancak soyut kavramları değerlemenin rasyonel sonuçlar vermediğini belirtti. Yine de NFT’lerin nadirlik ve özel topluluklara sağladığı içeriklerin ve ürünlerin avantajları gibi özelliklerin, geçmiş fiyatları ve işlem hacmini belirleyebildiğini ifade etti.

CoinShares CEO’su Jean Marie Mognetti konu ile ilgili, NFT’lerin dijital varlık piyasalarının en yeni varlıkları olduğunu ve herkesin onları alıp satarken rahat ve güvende hissetmesinin önemli olduğunu belirtti.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) koleksiyonuna ait 106.377 dolar fiyata sahip olan NFT’ye, bot tarafından 129.617 dolarlık bir değer biçiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!