Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun On Milyonlarca Huobi Token (HT) Sahibi Olduğunu Açıkladı: 74 Milyonluk HT Transferi Gündem Oldu

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, Huobi Global Danışma Kurulu’na katıldığını duyurmasının ardından on milyonlarca Huobi (HT) sahibi olduğunu açıkladı. Huobi cüzdanlarından iki farklı hesaba taşınan 74 Milyon Huobi token gündem oldu.

Justin Sun 10 Ekim tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Huobi’nin küresel danışmanı olduğunu açıklamıştı. Huobi’nin çoğunluk hisse satışının ardından gelen bu açıklama, birçok spekülasyona yol açarak kurucunun Huobi’nin gizli hissedarı olduğuna yönelik iddialara neden olmuştu.

Hakkında çıkan iddiaları defalarca yalanlayan Sun13 Ekim Perşembe günü Bloomberg’e yaptığı konuşmada bir kez daha Huobi’de herhangi bir hisse almadığını dile getirdi. Öte yandan Sun, on milyonlarca Huobi token’a sahip olduğunu ve artık borsanın danışman kadrosunda olduğu için rezervlerini artırmayı planladığını açıkladı. Ayrıca kendini “dünyanın en büyük Huobi token sahiplerinden biri” olarak gördüğünü belirten Sun, borsanın yerel kripto para birimi olan Huobi token’ı  2013 yılında satın almaya başladığını sözlerine ekledi.

Justin Sun her ne kadar Huobi hissedarı olmadığını tekrar tekrar belirtse de hakkındaki hissedarlık söylentileri devam ediyor. Sun’ın açıklamaları üzerine dün iki farklı cüzdana taşınan yaklaşık 74 milyon Huobi token, çeşitli spekülasyonlara sebep oldu. Huobi’nin resmi cüzdanlarından çıkan tokenların Justin Sun’ın hesaplarına geçirildiği ve bu transferin Justin Sun’ın Huobi’yi satın almasının bir parçası olduğu iddia edildi.

Coingecko verilerine göre Sun’ın açıklamalarına başladığı 10 Ekim tarihinden bu yana neredeyse %100 değer kazanan Huobi (HT), haberin kaleme alındığı sıralarda 7,52 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!