Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coiny Pro, HOT Coin Listeleyen İlk Türk Borsası Oldu!

Geçtiğimiz günlerde referans sistemini tanıtan Coiny Pro, şimdi de Hot Coin ve Usdt listelemeleriyle sunduğu kaliteli hizmetin kapsamını arttırıyor.

Coiny kolay, hızlı ve güvenilir kripto varlık ticareti hizmeti verdikleri Coiny Pro‘da Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek HOT/TRY ve USDT/TRY paritelerini listeledi.  Türk Lirası ile işlem yapılan kripto para sayısını arttırmayı hedefleyen Coiny Pro, gerçekleştirdikleri listelemeler ile bu amaçlarını yerine getirmeye yönelik adımları emin şekilde attıklarını gösteriyor.

Geliştiricilerin üzerinde merkezi olmayan uygulamalar tasarlayabileceği bir yapı oluşturmak isteyen Holochain (HOT) ve volatiliteden etkilenmeyerek değeri sabit kalan USDT artık Türk Lirası ile Coiny Pro üzerinden işlem yapılabilir durumda.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve borsaya kazandırdığımız her kullanıcının işlem komisyonunun %20’sini alabildiğimiz referans sistemi oldukça başarılı şekilde ilerlerken gelen listelemeler ile de borsanın portföyü genişlemiş oldu.

Kullanıcılara hızlıca işlem yapma imkanı sunan ve kolay bir arayüze sahip olan Coiny Pro’da ilerleyen günlerde yeni koinler listelenmeye devam edecek.

Coiny hesabınız ile giriş yaptığınız Coiny Pro üzerinden işlem yapabilmek için buraya tıklayarak kayıt olabilir, referans sistemi hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için ise buraya tıklayarak içeriğe erişim sağlayabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment