Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çöküşü Fırsat Bilen Anonim Trader’dan Bitcoin ve Ethereum’da 12 Milyonluk Kar

Kripto para piyasasında meydana gelen son çöküşü fırsat bilen anonim bir trader, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) üzerinde short (kısa) yönlü pozisyon açarak yaklaşık 12 milyon dolar kazanç elde etti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre anonim bir trader, kripto para piyasasında yaşanan son düşüşlerden 12 milyon dolar civarında kar elde etti. “0xe8c1” cüzdanının merkeziyetsiz borsa (DEX) GMX üzerinden yaptığı işlemleri inceleyen analistler, kullanıcının düşüş öncesi açtığı short pozisyonlar ile büyük bir getiri elde ettiği ortaya koydu.

Anonim trader’ın, söz konusu pozisyonlar için Bitcoin’de 23.024 dolardan, Ethereum’da ise 1.607 dolardan maliyeti bulunuyor. Sırasıyla 22x ve 21x kaldıraç kullanan trader, haberin kaleme alındığı esnada Bitcoin pozisyonunda 5 milyon 84 bin dolar ve Ethereum pozisyonunda 6 milyon 726 bin dolar olmak üzere toplamda 12 milyon dolara yakın karda görünüyor.

Yüksek kar eden ve henüz pozisyonlarını kapatmayan trader’ın, Bitcoin için 23.809 dolar, Ethereum için ise 1.665 dolar tasfiye fiyatı bulunuyor.

Şimdiye kadar 45 farklı işlem açan ve sadece Bitcoin ve Ethereum üzerinde pozisyonlar alan trader, 27 başarılı işleme karşılık %60‘lık kazanma oranıyla işlemlerine devam ederken 5 milyon dolar gerçekleştirilmiş kazanca sahip bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin haberin kaleme alındığı sıralarda 19.739 dolardan, Ethereum 1.385 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!