Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Messari CEO’sundan Çöküş Sırasında İddialı Paylaşım: Bitcoin Satın Alın!

Kripto analitik platformu Messari CEO’su Ryan Selkis, yaşanan son çöküşe rağmen Bitcoin’in (BTC) alım yapılacak konumda olduğunu savundu.

Kripto para piyasaları son günlerde art arda yaşanan kötü gelişmelerle birlikte kayda değer bir geri çekilme yaşadı. Bazı analistler bu gerilemenin daha büyük bir düşüşün ilk adımı olduğunu öne sürse de Messari CEO’su Ryan Selkis onlara katılmadığını belirten bir gönderi paylaştı. Gönderisinde net bir şekilde Bitcoin alın ifadelerine yer veren Selkis, düşüşlere rağmen Bitcoin’e yönelik inancını tazeledi.

Bitcoin, son günlerde özellikle kripto bankası Silvergate‘in iflasa sürüklenmesiyle başlayan ve ardından ABD’li regülatör kurumların kripto endüstrisi üzerindeki baskını artırmasıyla birlikte 25 bin dolar seviyesinden önemli bir düşüş yaşadı ve bugün gün içerisinde 20 bin doların altına kadar geriledi.

Özellikle dün TSİ akşam saatlerinde kripto para borsası KuCoin‘e New York tarafından açılan dava ve Huobi‘nin yerel token’ı HT’de yaşanan ani düşüş piyasa genelindeki endişeleri artırdı.

Her düşüşte olduğu gibi bununda sonun başlangıcı olduğunu düşünenler ve çok iyi bir alım fırsatı geldiğini düşünenler olarak piyasa kendi içerisinde yine ikiye ayrıldı. Alım için doğru zamanın geldiğini iddia edenler arasında konumlanan Selkis, benzer bir paylaşımı 29 Aralık tarihinde de yapmıştı. CEO, fiyatın 17 bin dolar bandında olduğu o dönem daha fazla Bitcoin almak için böbreğini bile satabileceğini dile getirerek 500 bin dolarlık çarpıcı bir hedef vermişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %7,2 düşüş yaşayan Bitcoin, haberin kaleme alındığı esnada 20.211 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!