Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ConsenSys Kurucu Ortağı Lubin, ErisX Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Ethereum ve ConsenSys kurucu ortağı Joe Lubin, kripto para girişimi ErisX’te yeni bir görev almaya başladı.

Şirket tarafından yapılan basın açıklamasına göre, kripto para camiasının sevilen ismi Lubin, ErisX ekibinin yönetim kurulu içerisinde yer alacak.

Kripto para borsası olan ErisX, son dönemde aldığı ciddi yatırımlarla adından sıkça söz ettirirken, şimdi de Lubin gibi başarılı bir ismi kadrosuna ekleyerek önemli bir adım daha atmış oldu. Daha önceki süreçte Fidelity Investments ve Nasdaq Ventures’dan 28 milyon dolarlık yatırım alan ErisX, 2019 yılında ise Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve vadeli işlemler marketini kullanıcıları ile buluşturmayı amaçlıyor.

Lubin’in tecrübesinin, dinamizminin ve bilgisinin şirket için çok önemli olacağına vurgu yapılan basın açıklamasında; 2019 yılı için ise, dijital ürünlerin sahneye çıkacağı ana dönem ifadesi kullanıldı.

Aynı zamanda Joseph Lubin ile birlikte, yönetim kurulu üyesine bir usta isim daha ekleyen ErisX, bu isimlerin tecrübelerinden faydalanmak istediğini ifade etti. Ekibe, Lubin ile birlikte katılan bir diğer isim ise, fintech girişimcisi usta isim Cris Conde. Daha önceki dönemde Devon Systems isimli yazılım şirketinin de kurucusu olan ve kurduğu şirkette yaptıkları ile, Devon Systems’in Fortune 500 listesine giren nadir yazılım şirketlerinden birisi olmasını sağlayan Conde, şimdilerde ise tecrübesini ve bilgisini ErisX için kullanacak.

Bilindiği üzere borsa, geride bıraktığımız dönemde veteran borsacı Matt Trudeau’yu da CSO olarak atamıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment