Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ConsenSys’den İki Girişime Yatırım!

Son dönemde yaşadığı işten çıkarma süreçleri ile gündeme gelen ConsenSys, yatırım noktasında ise ara vermeden kripto para girişimlerini desteklemeye devam ediyor. Kavita Gupta tarafından yönetilen ConsenSys Ventures, son dönemde iki farklı kripto para girişimine yatırım yaparken, yaşanan işten çıkarma olaylarından ardından gelen bu haberler, olumlu karşılandı.

ConsenSys, Paris merkezli kripto para cüzdan ve trading platformu olan Coinhouse’a bir milyon dolarlık bir yatırım yaparken, aynı zamanda kripto para browser olmayı hedefleyen Tenta’ya ise, açıklanmayan bir miktarda yatırım yaptı.

Konuyla ilgili konuşan Gupta, bu iki şirketin de kendisini çok iyi ifade ettiğini ve ürünlerine saygı duyduğunu açıklarken, kullanıcı noktasında da başarılı olduklarını belirtti. Coinhouse CEO’su Nicolas Louvet, zaten şu anda 150 bin kullanıcıları olduğunu ifade ederken; kendisinin de Ledger’in ilk yatırımcılarından olduğunu belirtti.

ConsenSys yönetim kurulu üyesi Gupta ise, bu şirkete yatırım yapmaktan ötürü ciddi bir mutluluk duyduğunu ve Coinhouse’un Ledger’in açtığı yolda ilerlemesini umduğunu belirtti.

Bir diğer yatırım alan platform Tenta ise, browser için VPN, Ad Block ve şifreleme sistemleri ile dikkat çekiyor. Şu anda 70 bin indirmeye sahip olan Tenta, bir diğer kripto para girişimi MetaMask ile de konuşma halinde. Ana konunun ise, browser’da yine default olarak gelen bir kripto para cüzdanı olduğu, kripto para kulislerinde ifade edilen önemli bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment