Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Global’in Vadeli İşlem Platformu Büyümeye Devam Ediyor

Dünyaca ünlü kripto para borsası Huobi’nin kripto para türevlerini sunduğu iştirak kolunun başarısı büyük dikkat çekiyor. Kasım ayında kullanıma geçen platform, daha şimdiden 20 milyar dolarlık hacmi yakalarken; bu sürecin başarısının da vadeli kripto para işlemleri piyasasının yatırımcılar için ne kadar çekici olduğu ile doğru orantılı olduğu ifade ediliyor.

21 Kasım’da beta modu ile kullanıma geçen ve BTC vadeli işlemleri sunmaya başlayan platform, bundan iki hafta sonra ise, portföyüne Ethereum’u eklemişti. Beta modunun tamamlanmasının ardından Huobi Global çatısı altına giren platform, günlük işlem hacmini arttırmaya başlamıştı.

25 Aralık tarihine gelindiğinde ise ilk kez günlük işlem hacminde 1 milyar doları geçen platform, bu tarihin üç gün sonrasında ise bir başka vadeli kontrat olan EOS’u platforma ekleyerek yatırımcısını memnun etmişti.

Geride bıraktığımız hafta yapılan açıklama ile de, platformun toplam hacminin 20 milyar doları geçtiği kaydedilmişti.

Huobi Global CEO’su Livio Weng, yaptığı açıklamada vadeli işlemler piyasasının çok çekici olduğunu ve talep gördüğünü belirtirken, şunları söyledi:

”Huobi olarak her zaman kullanıcılarımızın istekleri yönünde hamleler yaptık ve bu da onlardan birisi. Birçok müşterimizden de zaten çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Vadeli işlemler, ciddi bir talep görüyor ve biz de bu noktada bu talebi karşılamak için çaba sarf ediyoruz. Ayı piyasasına rağmen geldiğimiz yer de ortada. Daha da ileriye gitmek istiyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment