Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ConsenSys 200 Milyon Dolarlık Yatırım Kovalıyor

New York merkezli Blockchain şirketlerinden ConsenSys, 200 milyon dolar değerinde yatırım alabilmek için yatırımcı arayışına başladı.

The Information gibi kaynaklar tarafından yapılan haberlere göre Blockchain sektörünün en büyük kuruluşlarından biri olan ConsenSys, özellikle yabancı yatırımcılardan 200 milyon dolar değerinde yatırım toplamaya çalışıyor.

Konu hakkında öne sürülen iddialara göre ConsenSys yöneticileri şu ana dek Hong Kong ve Güney Kore gibi bölgelerdeki yatırımcılarla iletişime geçtiler ancak henüz kesin bir anlaşmaya varamadılar.

Pek çok farklı Blockchain projesine yatırım yapan ve bu sayede birçok yeni platformun gelişimine katkıda bulunan ConsenSys, kendisi de buna benzer bir yatırım almak istiyor. Şu ana dek yapılan açıklamalar şirketin henüz büyük çaplı bir yatırımcıyla anlaşamadığını ancak bu sürecin devam ettiğini gösteriyor.

ConsenSys geçtiğimiz yıl genelinde 21 milyon dolar değerinde gelir elde etmeyi başarmıştı. Şirket, yayınladığı belgelerde 2019’da bu sayıyı 50 milyon dolara yükseltmek istediğini belirtiyordu. Şirketin başlıca gelir kaynağının danışmanlık hizmetlerinden geldiğini söylemek mümkün olabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment