Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ledger CEO’su: Akıllı Telefonlar Soğuk Depolamanın Geleceğidir

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin yaşadıkları bütün felaketlere rağmen, kripto para ekosistemi için 10 yıl geride kaldı ve ilk zamanlardan bu zamanlara bakıldığında ne kadar yol kat ettiğini görmek mümkün. Kripto ve blockchain teknolojisi bankalar, hükümetler ve sayısı belli olmayan bireyler tarafından kullanılmakta.

Ana akım medya volatiliteden, milyarlarca dolarlık hacklenmeden ve buna benzer olaylardan dem vursa da, kripto para birimleri yoluna devam edecek gibi gözüküyor. Bunca hacklenmenin yaşandığı sektörde tabii ki en önemli parçalardan birisi de güvenlik gibi gözükmekte ve güvenlik deyince kripto para sektöründe akla gelen markalardan birisi olan Ledger‘in CEO’su bu konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ledger CEO’su Eric Larchevêque, Ledger teknolojisinin özünün ”güvenlik” olduğunu açıkladı ve başlangıçtan beri sertifikalı ve profesyonel bir hizmet vermek istediklerini vurguladılar.

Kripto para ekosisteminin olgunlaşması ve standarda oturması için sertifikalı ve güvenli uygulamaların şart olduğunu belirten CEO, yine de teknolojinin kendisinin kripto para ekosisteminin güvende tutmaya yetmeyeceğini ve bunun evrim geçirmesinin şart olduğunu ifade etti.

CEO, kripto para birimlerini depolamak için şuan en uygun yolun donanım cüzdanı kullanmak olduğunu ve bunun çevrim dışı (soğuk depolama) hizmeti sunduğunu ifade etti. Ancak yine de teknolojinin evrimleşmesi ile gelecekte akıllı telefonların en güvenli depolama olacağını açıklayan Ledger CEO’su, beş ile 10 yıllık bir süre içerisinde bunun yaşanacağından emin olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment