Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cosmos (ATOM) Tabanlı DeFi Protokolüne 10 Milyon Dolarlık Özel Token Finansmanı

Cosmos (ATOM) tabanlı merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Onomy, kripto para sektörünün önde gelen isimlerinin yer aldığı özel bir token finansman turunda 10 milyon dolar topladı.

Onomy tarafından çarşamba günü yapılan açıklamada, finansman turunun Bitfinex, GSR, Ava Labs, CMS Holdings ve DWF Labs gibi yatırımcılar tarafından desteklendiği ve turda belirli bir lider yatırımcı bulunmadığı belirtildi. Onomy Protokol’un gelecek planları arasında bir DEX (merkeziyetsiz borsa) ve cüzdan içeren ürünleri aracılığıyla DeFi ve Forex piyasalarını yakınlaştırmak yer alıyor. Sunduğu ürünler arasında bir Katman 1 blok zinciri ağı ve bir blok zinciri köprüsünün yanı sıra Onex adlı merkeziyetsiz bir borsa ve gözetim dışı bir mobil cüzdan yer alıyor.

Kurucu Bazzi, finansman turu ve projenin geleceği hakkında şu ifadelerle bulundu:

Ürünler, zincirler arası ve çok zincirli dünyaya sorunsuz bir kullanıcı arayüzü ve kullanıcı deneyimi getirmek için Polygon, Avalanche ve IOTA gibi ortaklık kurduğumuz diğer blokzincirlerine ve protokollere destek olmak için agnostik bir şekilde oluşturulmuştur.

Bazzi, elindeki taze sermayeyle protokolü geliştirmeye devam etmeyi ve ekibi “metodik olarak” ölçeklendirmeyi planladığını da sözlerine ekledi. Onomy’nin ana ağının önümüzdeki günlerde faaliyete geçmesi bekleniyor. Test ağında 800.000’in üzerinde işlem ve 40.000 tekil kullanıcı görüldüğü belirtildi.

Bununla birlikte Onomy, ana ağının piyasaya sürülmesinin ardından kendi oluşumunu merkeziyetsiz özerk bir organizasyona veya DAO’ya (Merkeziyetsiz otonom organizasyon) dönüştürecek ve yerel tokenı NOM’un sahiplerine kararlarını oylama fırsatı sunacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!