Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cosmos Tabanlı Altcoin’de Yeni Kripto Para Trendine Yönelik Güncelleme Gerçekleşti!

Cosmos tabanlı katman 1 (L1) blokzinciri Injective (INJ), Volan adlı bir mainnet yükseltmesi yayınladı.

Injective’den önemli bir mainnet (ana ağ) yükseltme hamlesi geldi. Volan adı verilen bu yükselmenin merkezinde gerçek dünya varlıklarına (RWA) odaklanan bir yazılım entegrasyonu yer aldı.

Atılan bu adımla hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların daha çeşitli ürün yelpazesine kolayca erişmesini amaçlayan altcoin projesi, Volan sayesinde yatırımcıların tokenize edilmiş itibari para çiftleri, hazine bonoları ve özel kredi ürünlerine blokzinciri aracılığıyla erişmesini amaçladı.

Volan sayesinde Injective’in blokzincirler arası iletişim (IBC) protokolü üst kademeye taşınırken Injective ile Cosmos (ATOM) ekosistemindeki diğer zincirler arasında daha iyi etkileşim kurmaya yönelik çalışmaların önü açılacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Injective Labs CEO’su Eric Chen, atılan bu adımın geliştiricilere daha eşsiz uygulama altyapıları sunacağını ve farklı blokzincirleri ile bağlantıyı güçlendireceğini vurguladı:

Injective Volan mainnet yükseltmesi, geliştiricilere yeni nesil finans uygulamaları için eşsiz yerel yapı taşları sağlamaya ve aynı zamanda diğer blokzincirleri ve uygulamalarla bağlantıyı geliştirmeye odaklanmıştır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!