Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright, Bitcoin Fiyatını 1.000 Dolara İndirmekle Tehdit Etti!

Kasım ayının başından beri ortalığı kasıp kavuran Bitcoin Cash tartışmaları ve hard fork’u, sadece BCH’yi değil, bütün kripto para piyasasını da olumsuz etkilemeye devam etmekte. CraigWright’ın 14 Kasım akşamı 20:00 sularında attığı bir tweet, olayın ne denli karmaşık ve negatif bir boyut aldığının da kanıtı oldu.

Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etmesi ile tanınan ve belirli bir üne kavuşan CSW, 15 Kasım tarihinde gerçekleşecek fork için Bitcoin madencilerine seslendi ve piyasayı ve madencileri açık bir şekilde tehdit etti. ”Eğer BTC madenciliğine geçiş yaparsanız, bunu BTC ile fonlamamız gerekebilir” ifadesi ile söze başlayan CSW, ”çok fazla satarız” ifadesinin devamında Bitcoin’in 1000 dolara düşmesinin ”kendisini rahatsız etmediğini” de vurguladı.

Rakibi Roger Ver ve Jihan Wu’nun kiraladıkları hash gücü için de BTC satmak zorunda kalacağını belirten CSW, bunun uzun bir savaş olduğunu ve BTC’de 2014 yılının fiyatlarını görebileceğimizi belirtti.

Bugün Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin yaşadığı devasa düşüşün temel sebeplerinden birisi de, bitmek bilmeyen BCH savaşı ve Craig Wright’ın tehdidi olarak öne çıkmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment