Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright: Kripto Para Piyasasının Öncelikle Stabil Olması Gerekiyor

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden Craig Wright, yakın zamanda yeni bir röportaj vererek Bitcoin hakkında konuştu.

‘Stabil Bir Piyasa’

Craig Wright, kripto para sektöründeki gelişmelerin kapitalizmle doğrudan bağlantılı olduğunu düşünüyor. Wright’a göre sektörde gelişme olması için insanların sektöre giriş yapmaları, insanların sektöre giriş yapmaları için ise piyasanın dengeli olması gerekiyor.

Wright, özellikle Bitcoin’in olabildiğince dengeli bir konumda olması gerektiğine inanıyor. Wright’a göre eğer Bitcoin birkaç ayda bir değişiklik göstermeye devam ederse insanlar Bitcoin’e güven duymamaya ve dolayısıyla Bitcoin kullanmamaya başlayacaklar.

Wright’ın konu hakkındaki görüşlerinden bir kesit şu şekilde:

“Eğer tüm sistem 6, 12, 15 ay içerisinde değişirse insanlar bunu kullanmamaya başlarlar. Kripto para piyasasındaki kullanıcı kitlesinin büyümesi için önce piyasanın stabil bir hal alması gerekiyor. Bitcoin’in iktisatla doğrudan bir ilişkisi bulunuyor ve şu anda iktisattan faydalanmak için gayet uygun bir dönemdeyiz.”

Wright ayrıca kripto para sektörünün geleceği hakkında da konuştu. Wright’a göre günümüz piyasasında gelecek vaat eden birbirinden farklı kripto paralar bulunuyor. Ancak Wright, tüm bunlara rağmen Bitcoin’in zirveyi çekmeye devam edeceğini düşünüyor. Wright’a göre Bitcoin, hem kullanım açısından hem de fiyat açısından daima diğerlerinden önde olacak.

Bundan kısa bir süre önce paylaştığımız haberde Craig Wright’ın desteklediği Bitcoin Cash forklarından BCHSV’nin durumu hakkında konuştuk. Kendini Satoshi Nakamoto olarak tanıtmasıyla bilinen Craig Wright, BCHSV konusunda şu ana dek pek büyük bir başarıya imza atamadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment