Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright Ünlü Rakibine Dava Açıyor!

Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etmesi ile kripto para sektörüne yıldırım hızıyla giriş yapan Craig Wright, daha sonra geçtiğimiz yılın Kasım ayında yaşanan Bitcoin Cash hard fork’u ve kendi kripto para birimi Bitcoin SV ile adından söz ettirmeye başlamıştı.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz Nisan ayında birkaç Twitter kullanıcısını kendisine yalancı ve sahtekar dedikleri için dava eden Craig’e tepkiler artmış ve Binance gibi birçok kripto para borsası Bitcoin SV’yi delist ederek topluluğun tepkisini yansıtmıştı. Görünüşe göre bütün bu yaşananlara rağmen hala dava açma furyası tam olarak kapanmış gibi durmuyor ve Craig Wright bu sefer bir zamanlar çok yakın olduğu ancak daha sonra en büyük rakiplerinden birisi haline gelen Roger Ver‘i dava etmekte kararlı.

Roger Ver Geri Adım Atmıyor

Yeni ortaya çıkan bir mahkeme celbine göre Wright gerçekten de Roger Ver hakkında 100.000 Pound tazminat ve sosyal medya üzerinden açık bir özür istemiyle dava açtı ve avukatını Roger’ın avukatı ile görüşmeye gönderdi. Roger Ver bunun üzerine kendi Twitter hesabından yayınladığı bir video ile, üzerine basa basa Craig Wright için ”yalancı ve sahtekar” ifadelerini kullandıktan sonra, ”beni yeniden dava et” cümlesi ile de kararlılığını gözler önüne serdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment