Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fundstrat: Yılın İkinci Yarısında Boğa Başlamadan Bitcoin Alın!

Kripto para sektörünün en bilindik analiz firmalarından birisi olan ve geçmiş dönemde BTC fiyat hareketleri ile ilgili olumlu saptamalar yapan Fundstrat Global Advisors adlı şirketen Bitcoin alın tavsiyesi geldi.

Şirketin müşterilerine gönderdiği mailde, Bitcoin alınması çağrısı yapılırken, bir sonraki boğa sezonu başlangıcı olarak da Haziran ayı ve sonrası işaret edildi.

Fundstrat analisti Robert Sluymer, müşterilere gönderdiği mailde Bitcoin’de göstergelerin boğa sezonunu işaret ettiğini ifade ederken, buna karşın şu an için akümülasyon döneminin ise henüz bitmediğini belirtti.

Sluymer paylaştığı mesajda şu noktalara parmak bastı:

”Genel manada grafik çok olumlu göstergeler barındırıyor. Şu an için yılın ikinci yarısında bir ralli görülmesi ihtimal dahilinde. Bitcoin’in şu anda 4300 dolar desteğini yeniden ziyaret etmeyeceğini kesin olarak söylemek pek de mümkün değil ancak, teknik açıdan baktığımızda yükselişin yaşanması çok olası. O yüzden, yılın ikinci yarısında başlayacak olası bir boğa sezonu öncesinde Bitcoin almak, akılcı bir yaklaşım olabilir.”

Başarılı ismin yaptığı bu analiz, aslında Fundstrat kurucusu Tom Lee’nin düşünceleri ile de paralellik gösteriyor. Tom Lee de, daha önceki dönemde yaptığı bir açıklamada Bitcoin’de boğa sezonunun giderek yaklaştığını ifade etmişti. Lee, kendisinin ve ekibinin de teknik göstergeleri çok yakından takip ettiğini aktarırken, Bitcoin’in bu yıl 10 bin dolar seviyelerini ziyaret etmesinin de son derece olası olduğuna vurgu yapmıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment