Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright’ın Bitcoin Cash Fork’u, Poloniex Üzerindeki Trading Hacmine Göre Savaşı Kaybediyor

Son dönemin en popüler konularından birisi olan Bitcoin Cash ve 15 Kasım tarihinde yapılması planlanan hard fork, her geçen gün yeni bir gelişme ile karşımıza çıkmakta.

Ticari hacme göre en büyük 15 kripto para borsası arasında yer alan Poloniex, geçtiğimiz Çarşamba günü planlanan iki Bitcoin Cash fork’u için de trading desteği vereceğini açıklamıştı. Bitmain kurucusu Jihan Wu‘nun desteklediği Bitcoin Cash ABC (BCHABC) ile Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright‘ın desteklediği Bitcoin Cash SV (BCHSV) arasındaki savaşın galibi, şimdiden kendini göstermeye başladı gibi duruyor.

Poloniex’in yaptığı açıklamaya göre başlatılan BCHSV/USDC, BCHABC/USDC, BCHSV/BTC, BCHABC/BTC paritelerinin en çok artış göstereni BCHABC gibi gözükmekte.

BCHABC, Poloniex tarafından işleme alındığından beri BCHSV’yi geride bıraktı ve basın saatine göre 24 saatlik ticari hacim konusunda %36.36’lık bir artış göstermekte. Craig Wright’ın desteklediği ve Satoshi’nin vizyonuna uygun olduğunu belirttiği BCHSV ise, son 24 saat içerisinde %64 gibi korkutucu bir düşüş yaşıyor. Ticari hacim konusunda durum böyleyken, BCHSV’nin toplam hacmi ise 446 BTC’ye eş değer ile BCHABC’yi geride bırakmakta.

Görünüşe göre 15 Kasım kesinlikle ilginç ve çekişmeli sonuçlar doğuracak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment