Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto.com Katar’da Düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupasının Sponsoru Oldu

Kripto para borsası Crypto.com, spor alanında genişlemeye devam ediyor. Son olarak Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupasının sponsoru oldu. 

22 Mart tarihinde FIFA’nın resmi web sitesinden paylaşılan yazı ile Crypto.com’un sponsor olduğu doğrulandı.

Merkezi Singapur’da bulunan Crypto.com’un dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcısı olduğu belirtiliyor. FIFA ile yaptığı bu anlaşma ile birlikte hem stadyumda hem de dışarıda önemli bir bilinirlik elde edileceği düşünülüyor.

FIFA Baş Ticaret Sorumlusu Kay Madati konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Crypto.com dünya çapında en üst düzey takımları, ligleri ve büyük etkinlikleri destekleme konusunda kendini zaten göstermiş bir platformdur. FIFA Dünya Kupasından daha büyük ve daha geniş bir kitleye erişim imkanına sahip başka bir platform bulunmuyor. FIFA olarak, Crypto.com’un Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupasına sponsor olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.

dedi.

Daha önce İngiltere’nin reklam denetleme kurumu ASA, gelen şikayetin ardından iki Crypto.com reklamının yasakladığını açıklamıştı.

 

Ayrıca Crypto.com Los Angeles’da bulunan spor müsabakaları düzenlenen stadyum Staples Center’ı “Crypto.com Arena” olarak adlandırılacak şekilde sponsor olmuştu ve dünyanın en ünlü basketbolcularından LeBron James ile ortaklık anlaşmaları imzalamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!