Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto.com’dan Brezilya Adımı: Dünya Çapındaki Kaydını Artırıyor

Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com, ödeme kuruluşu olarak ülkedeki faaliyetlerine devam edebilmek için Brezilya’dan lisans aldı.

Crypto.com 15 Aralık tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı basın duyurusunda, Brezilya Merkez Bankası’ndan (BCB) Ödeme Kuruluşu Lisansı (EMI) aldığını duyurdu.

Borsa aldığı yeni lisans sayesinde ülkede Visa ile beraber sunduğu ödeme kartı hizmetlerine devam edebilecek. Crypto.com ve ödeme devi Visa’nın beraber geliştirdiği ve 2021 yılından bu yana Brezilya’da kullanımda olan ödeme kartları kullanıcıların itibari ve kripto para birimleri ile ödeme yapmasına olanak tanıyor.

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, Brezilya’da güvenli, regüle ve güvenilir bir platform olarak kripto para sektörüne liderlik etmelerini sağlayan bu lisansı almaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirtti.

Crypto.com Latin Amerika Bölgesi Genel Müdürü Marcos Jarne, Latin Amerika’nın, kripto kabulünde önemli bir itici güç olduğunu ve bölgedeki regülatörlerin bu konuda şirketleri teşvik ettiğini ifade etti. Jarne, şirketin Latin Amerika bölgesinde gerçekleşmeyi bekleyen birçok projesi daha olduğunun da altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!