Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto.com, UFC’nin Global Sponsoru Oldu

Kripto para borsası Crypto.com, spor dünyasındaki ortaklıklarına bir yenisini ekleyerek Ultimate Fighting Championship (UFC) ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Crypto.com markası, anlaşma kapsamında sporcuların müsabakalarda giydikleri kıyafetler dahil olmak üzere birçok farklı UFC ekipmanında sergilenecek. UFC’nin “Kripto Para Platformu Ortağı” kategorisinin hakları da Crypto.com’a verilecek.

Üstünde Crypto.com markasının yer aldığı ürünlerin ilk kez Conor McGregor ile Dustin Poirier arasında Türkiye saati ile 11 Temmuz’da gerçekleşecek müsabakada gösterilmesi bekleniyor.

Anlaşmanın detaylarına ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmazken, CNBC’nin konu hakkında bilgi sahibi kişilere dayandırdığı habere göre 10 yıllığına imzalanan anlaşmanın değeri, 175 milyon doları buluyor.

10 milyondan fazla kullanıcısı olduğunu belirten Crypto.com, bundan yalnızca bir hafta önce Formula 1 ile 100 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Crypto.com’un CEO’su Kris Marszalek, UFC ile yaptıkları anlaşmanın “tarihi bir an” olduğunu ve dünyanın, kripto paralara bu sponsorluk sayesinde “daha hızlı şekilde geçiş yapabileceğini” söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!