Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto Michael’dan Ethereum (ETH) Yorumu: 5 Bin Dolara Çıkabilir

Kripto para yorumcularından Crypto Michael Ethereum fiyatının birkaç bin dolar olabileceğini düşünüyor.

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para olan Ethereum, bundan birkaç yıl önce bin doların üstüne çıkarak kendi rekorunu kırdı. Fakat daha sonra Bitcoin ile birlikte değer kaybetmeye başlayan Ethereum  500 dolar seviyesinin altına geriledi ve 230 dolar bandına kadar çekildi.

Bazı kripto para yorumcuları ise Ethereum’un ve diğer alternatif kripto paraların zaman içerisinde yeniden yükselişe geçebileceklerini düşünüyorlar. Binance CEO’su Changpeng Zhao gibi insanların “altkoin mevsimi geldi” şeklinde yorumlar yapmaları, Scott Melker gibi analistlerin altkoinlere geçiş yapmış olmaları birçok yatırımcıya umut veriyor.

Hedef 5 Bin Dolar

Kripto para piyasasının yeniden yükselişe geçeceğini düşünen isimler arasında Crypto Michael da yer alıyor. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin gibi çeşitli koinlerle ilgili grafikler paylaşan Michael van de Poppe, Ethereum fiyatının yeni bir boğa koşusuna başlayabileceğine inanıyor.

Onun tahminlerine göre Ethereum’un yakın gelecekte 500 dolara kadar çıktığını göreceğiz. Fakat onun görüşlerine göre ETH yalnızca bu seviyeyi aşmakla kalmayacak. Ethereum’un bir sonraki boğa koşusuyla birlikte uçuşa geçeceğini söyleyen Michael, ETH fiyatı için 5 bin ile 10 bin dolar arasında bir hedef veriyor.

Maliyeti Artıyor

Michael van de Poppe gibi isimler Ethereum’un geleceğine dair epey umutlu olsalar da herkes aynı görüşte değil. Bazı kripto para yorumcuları son zamanlarda iyice artan işlem ücretlerine dikkat çekerek bunun Ethereum’un aleyhine olduğunu söylüyorlar.

Altkoinlerden ziyade Bitcoin’i destekleyen Brad Mills kısa süre önce bu konuyla ilgili bir paylaşım yaptı ve 1inchExchange üzerinden USDC ile swap yapmaya çalışan ETH kullanıcılarının 20 dolardan fazla işlem ücreti ödediklerine dikkat çekti. Mills’in görüşlerine göre Ethereum gibi kripto paralardaki bu tarz gelişmeler Bitcoin’in temellerinin bunlardan daha sağlam olduğunu gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment