Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crypto Whale Açıkladı: XRP’de Boğa Piyasası İçin Ne Gerekiyor?

2020 yılı içerisinde üçüncülüğü kaybetmesine rağmen hala yatırımcı kitlesi olarak lider projelerden birisi olan XRP, beklenen boğa sezonuna ise bir türlü giremedi. 12 Mart tarihinde yaşanan sert düşüş sadece geleneksel piyasaları değil kripto para piyasalarını da altüst etti. Buna rağmen Bitcoin düştüğü yerden kalkarken XRP hala tökezlemekte ve sadık yatırımcı kitlesi bu durumdan şikayetçi.

XRP Boğası Ne Zaman Başlayacak?

XRP’yi piyasaya süren blockchain şirketi Ripple son günlerde önemli ortaklıklara imza atsa da XRP fiyatı bir türlü bundan nasibini alamadı. Önde gelen kripto para analistlerinden birisi olan Crypto Whale ise XRP’nin nasıl beklenen ralliye başlayacağını açıkladı.

Analist, uzun vadeli XRP maksimalistlerinin XRP pozisyonlarından çıkıp, pes ettiklerinde ve herkesin düşüşten %100 emin hala geldiğinde asıl yükselişin ve devasa boğa koşusunun başlayacağını belirtti. Gerçekten de kripto para piyasasının tam olarak bu şekilde işlediği ve genellikle beklenen hareketin tam tersinin gerçekleştiği söylenebilir.

Konu toplam piyasa değerine göre en büyük dördüncü kripto para birimi XRP olunca yukarıdaki genelleme daha fazla doğruluk kazanıyor. XRP son birkaç gün içerisinde hafif bir ivme içerisine girse de hala 0,20 dolar direncinin altında kalmayı sürdürüyor ve yatırımcıların sabrı taşabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • Xxxxx
    Posted 22 Temmuz 2020 - 14:09 14:09

    Son çeyrek de gibi 0.44 cent test edebilir.

  • Error
    Posted 21 Temmuz 2020 - 09:28 09:28

    Xrp den cacık olmaz yazık bu paraya yatırım yapanlara banakaya yatirsalar yüzde 25 değer kazanmıştı yazık çok yazık

Leave a comment