Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nicholas Merten Açıkladı: Bu Altkoinlerde 40 Katlık Artış Görülebilir

Kripto para analistlerinden Nicholas Merten Bitcoin’in ve alternatif kripto paraların geleceğiyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao geçtiğimiz gün Bloomberg’e bir röportaj verdi ve piyasanın genel durumunu değerlendirdi. Son zamanlarda ticaret hacminin yüzde 60’ının altkoinlerden geldiğini vurgulayan Zhao, bunun yeni bir altkoin mevsimine (sezonuna) işaret edebileceğini söyledi.

Digifox’un kurucusu Nicholas Merten de kripto para piyasasıyla ilgili yaptığı açıklamalarda buna benzer bazı yorumlar yaptı. Bitcoin’i ve altkoinleri değerlendiren Merten altkoinlerin zaman içerisinde büyümeye devam edebileceklerini söyledi.

Bu Altkoinlere Dikkat

FXStreet’in aktardığı bilgilere göre Merten altkoinlerin geleceğine dair bir hayli umutlu. Alternatif kripto para dünyasının büyümeye devam edeceğine inanan Merten, bazı altkoinlerin zamanla Bitcoin bazında 40 kat değer kazanabileceklerini düşünüyor.

Merten altkoin piyasası büyüdükçe altkoinler arasındaki rekabetin de kızışacağını ve adeta yeni bir “protokol savaşı” göreceğimizi söylüyor. Onun tahminlerine göre gelecekte bu piyasayı şekillendirecek olan ve dikkat edilmesi gereken koinler arasında Cardano, EOS, NEO, Tezos ve Cosmos gibi isimler var. The Daily Hodl’un aktardığı bilgilere göre Merten’in konu hakkındaki yorumları şu şekilde:

“İsmini saydığımız bu koinlerin bundan bir yıl sonra Bitcoin’e karşı değer kazanmış olacaklarından hiç şüphem yok. Bundan gayet eminim. Hatta bunların çoğu (değer kazanmış) olacak. Fakat önemli olan soru; bu projelerin gerçekten gelişme kaydedip kaydetmeyecekleri. Çünkü bu sorunun yanıtına göre bu koinler Bitcoin’e karşı ya iki, üç kat değer kazanacaklar ya da on, yirmi, otuz, kırk kat artış yaşayacaklar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment