Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CryptoAds ile EtherZero Arasında Reklamcıların Hoşlanacağı Bir Ortaklık Kuruldu

Bir pazar alanı işlevi gören CryptoAds platformu, yeni nesil sayılabilecek bir Blockchain’e sahip akıllı sözleşme platformu EtherZero ile stratejik bir ortaklık kurdu. CryptoAds, platformdaki işlemleri gerçekleştirmek için EtherZero’nun blockchaininden faydalanacak ve bu sayede müşterilerine yalnızca Ethereum ile sağlanamayacak olan bir hız sağlıyor olacak. Şirketin nihai amacı platforma esneklik, denge ve ölçeklenebilirlik kazandırmak.

CryptoAds, pazarlamacıların çeşitli multimedya formatlarında reklam ürünleri yayınlayarak dijital marka stratejileri sunabilecekleri Yapay Zeka ve Blockchain teknolojilerinden destek alan bir platform. Reklam verenler videolar, uygulama içi mobil reklamlar, standart video klipleri gibi çeşitli dijital reklam ürünleri kullanabilirler. Ayrıca bir reklam verenle anlaşma sağlayan platform, platformunda yayınlanan reklamın istatistiklerini de paylaşarak daha fazla reklam verenin ilgisini çekebilecek.

Singapur merkezli olan EtherZero ise yeni nesil bir akıllı sözleşme gelişim platformu. EtherZero Dapp geliştiricilerine ve kullanıcılarına hizmet etme amacıyla Ethereum sınırları dahilinde geliştirildi. ETZ’de MasterNode ağı ve PoW Düğüm ağı olmak üzere iki katmandan oluşan bir ağ yapısı kullanılıyor. Bu da platformun her saniye on binlerce işlem kaldırabilmesi anlamına geliyor. CryptoAds’in kurucusu Oleksii Vinogradov’a göre ETZ’nin bu özellikleri gerçekten takdire şayan:

“Dijital reklam piyasasının hacmi inanılmaz şekilde büyüyor. Tahminlerimize göre ilerleyen yıllarda bu büyüme dünya çapına yayılmış küçük platformlarca desteklenecek. Şu an sektördeki bazı kurallar bu büyümenin önüne taş koyuyorlar ve artık yeni Blockchain çözümlerine yer vermeliler. Biz CryptoAds olarak gayet uygun ve dolandırıcılıklardan uzak bir pazar alanı oluşturuyoruz. EtherZero ortaklığıyla birlikte de tüm medya piyasası için hızlı ve güvenli işlemler vaat ediyoruz.”

ETZ aynı zamanda kem kendi topluluğu içerisinde medya desteği sağlayacak hem de ETZ’nin CryptoAds uygulamasına entegre edilmesi için teknik destek sunacak. ETZ’nin CEO’su olan Gary Luo şöyle konuştu:

“CryptoAds gibi gerçek ürünlere ve gerçek kar getiren kullanıcılara dayanan gerçek projelerle çalışmaktan çok memnunuz. Bu ortaklık şirketlerimizin topluluklarını daha da büyütecektir.”

CryptoAds şu anda hala ICO ön-satışının ilk aşamasını sürdürüyor ve bu aşama 24 Mayıs’ta son bulacak. Bu aşamada insanlar en az 1,000 CRAD tokenı alabiliyorlar ve yüzde 30’a kadar varan indirimlerden yararlanabiliyorlar. Ön-satış aşamalarının en sonuncusu 16 Haziran 2018’de bitecek ve zaman ilerledikçe hem minimum satın alım miktarında hem de indirim oranında düşüşler yaşanacak. CryptoAds’in kamuya açık token satışı 16 Haziran’da başlayıp 17 Temmuz’da son bulacak.

CryptoAds hakkında daha fazla bilgi edinmek için: CryptoAds

EtherZero hakkında daha fazla bilgi edinmek için: EtherZero

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment