Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin Kurucusu Charlie Lee: ”Bir Sürü İyi Haber Var Ama Fiyatlar Bildiğini Okuyor”

Litecoin kurucusu ve yaratıcısı olan Charlie Lee, yakın zamanda olan LTC güncellemeleri hakkında bir kaç tweet attı. Bu durum bütün Litecoin destekçileri için iyi haber gibi duruyor.

Charlie Lee ilgili tweetinde şunları ifade etti:

‘Bir sürü iyi haber var ama fiyatlar gene bildiğini okuyor. Bunun bir 100 metre yarışı değil de maraton olduğunu unutmayın. Kurarsanız gelirler. #PayWithLitecoin”

Önem teşkil eden haberlerin başında gelen duyuru ise, LTC’nin ünlü Winklevoss ikizleri tarafından işletilen Gemini kripto para borsasında listelenmesi oldu.

Bill Byrhadt tarafından kurulan mobil kripto para cüzdanı Abra da belli başlı kripto para birimi işlemlerinin Abra üzerinden ücretsiz yapıldığını duyurup bunlardan bir tanesinin LTC olduğunu müjdelemişti.

CoinMarketCap listesinde 58. sırada olan Komodo [KMD] da iyi haber verenlerden birisi olup LTC/KMD eşinin şu an için BarterDEX kripto para borsasında işleme koyulduğunu belirtmişti.

Merkeziyetsiz kripto para borsalarından birisi olan OpenBazar da bu trende katılıp P2P LTC ticaretini işleme açtığını takipçileri ile paylaşmıştı.

Konu hakkında en son haber ise Avrupa üzerinden geldi. Almanya’daki en köklü ve eski geleneksel borsalardan olan Börse Stuttgart ‘Bison’ isimli kripto ticaret uygulaması çıkartacağını ve LTC’nin de diğer bir kaç kripto para birimi ile burada kullanılabileceğini duyurarak iyi haberler kervanına katılmıştı. 

Konu hakkında yorum yapan bir kripto para meraklısı şunları ifade etti:

”Bizim Charlie’den gelecek olan ve bütün LTC’sini geri satın aldığını belirten bir duyuruya ihtiyacımız var. LTC’nin değeri sadece bundan sonra tavan yapar.”

LTC destekçilerinden birisi olan Poseidan, Charlie Lee’nin tweetine şu cevabı verdi:

”Bize günlük/aylık olarak, aslında başka güçlerin ”fiyatların bildiğini okumasına” sebep olduğunu söylüyorsun. Başından beri bu sektörün içerisinde olan mükemmel bir ticaret adamısın. Ayağını tam olarak fiyatların aşağıda kalmasına sebep olan şeyin üzerine basmalısın. Anlatabildim mi?”

Charlie Lee ise mevcut yoruma cevap verip kullanıcıya şu şekilde seslendi:

”İnsanların aldıklarından daha çok satış yapmaları fiyatı aşağıda tutan şey. Kaba gözükmek istemem ama gerçek bu. Bir çok sebep yüzünden insanlar artık satın almayı bıraktı ve mola verdi. Fiyat da bu sebeple aşağıya iniyor. Fiyatların böyle olmasının arkasında asla tek bir sebep olmadı.”

Basın saatine göre LTC %3,34 artış ile 136,81 dolar birim fiyatına sahip olup toplamda 7,743 milyarlı dolarlık piyasa hacmine sahip. Koin sıralamaya göre şu an için 6. sırayı kapmış durumda. Koinin şuan sahip olduğu %3,34’lük artış, olumlu bir izlenim verse de LTC, ay boyunca 130 dolar ile 180 dolar arasında çok değişken fiyat oranıyla bir aşağı bir yukarı gidip geldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment