Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CryptoKitties Blockchain Heroes Hackathon’da Ubisoft’a Katılacak

Benny Giang, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada, takımının bu hafta Paris’te gerçekleşecek olan hackathon’da Ubisoft‘a katılacağını duyurdu.

  1. The CryptoKitties team will be in Paris this weekend for a special hackathon with @Ubisoft. In light of this amazing collaboration we co-designed a Rabbid Kitty (approved and official). Super excited about more official collabs coming out soon 🐇🐈 https://t.co/5BVs4Zp2aI


Tweet’te sözü edilen özel hackathon, Ubisoft‘un organize ettiği ve 29 Haziran ile 1 Temmuz tarihlerinde Montreuil, Fransa’da gerçekleşecek olan Blockchain Heroes etkinliği. Etkinliğin amacı ise geliştirici takımlarını blockchain teknolojisini oyunlarla birleştirilmesi konusunda zorlamak. Bu haberin önemli noktası ise Ubisoft CEO’sunun CryptoKitties firmasını bu etkinliğin dışında tutmak istemesi.

2017 yılının sonlarındaki çıkışından beri, CryptoKitties dünyanın en başarılı blockchain temelli oyunu olmuştu. 1.5 milyon cüzdan aracılığıyla 25 milyon dolara yakın işlem gerçekleştiren oyun, blockchain teknolojisine çok fazla kullanıcı çekmeyi başarmıştı. Blockchain teknolojisinin yeni nesil oyun platformlarının alt yapısını oluşturabileceği ihtimalinin yanı sıra, eğer böyle bir şey gerçekleşirse, büyük firmaların yaptığı oyunlar sahip olduğu kitle sayesinde çok fazla kişiyi blockchain ve dolaylı olarak kripto para teknolojisine çekebilir.

Assasins Creed gibi oyunların yaratıcısı olan Ubisoft’un Blockchain Heroes gibi bir girişimi yukarıda bahsettiğimiz konuda umut vaat etmeye devam ediyor.

Ubisoft yetkilisi Nicolas Pouard, hackathon’dan beklentilerini şu şekilde açıkladı:

”Blockchain teknolojisinin kullanıcıların oyun deneyimlerini geliştirebilmeleri yönünde yeni avantajlar sağlayabileceği olasılığına  gerçekten inanıyoruz.”

Bu arada özel üretim olan Rabbid Kitty de en başarılı hackathon takımına hediye edilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment