Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cryptopia Borsası, Yenilenmeye Devam Ediyor

Yeni Zelanda’nın en büyükkripto para borsalarından birisi olan ancak gündeme yaşadığı hack saldırısı ve güvenlik açıkları ile gelen Cryptopia’da şirket, yeni dönem için çalışmalarına hız verdi. Yeniden açılış yaptıktan sonra marka imajını düzenlemek ve güveni tahsis etmek için çalışan firma; son olarak CoinInfo isimli bir sayfa oluşturdu ve müşterilerinin fonlarının nerede olduğunu takip edebilmesini mümkün kılmak istedi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada CoinInfo sayfası ile kullanıcıların fonlarının nerede olduğunu görebileceği ifade edilirken, bu sayede hem güven artışının sağlanması hem de şeffaflığın artması amaçlanıyor.

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Binance Coin ve platformda diğer listelenmiş olan kripto paraları içerecek olan liste sayesinde Cryptopia’nın marka imajını düzeltmeye çalışması amaçlanırken şu anda sistem ile ilgili olarak yapılan çalışmların sürdüğü ve sistemin yüzde yüz fonksiyon ile şu an için çalışmadığı da ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde ypaılan soruşturmanın tamamlanmasının ardından yeniden açılmasının önünde bir engel kalmayan borsa, rehabilitasyon sürecinin ardından yeni özellikler ile yeniden müşterisinin karşısına çıktı.

Cryptopia’nın duyurusunu yaptığı diğer özellikler arasında ise emir iptali seçeneği de bulunuyor. Borsanın bundan sonraki süreçte daha güvenlik ve şeffaflık odaklı bir yaklaşım sergileyerek, efektif bir süreç yönetmesi de bekleniyor. Bakalım, borsa önümüzdeki dönemde yapacağı yenilikler ve güncellemeler ile birlikte yeni kullanıcılara ulaşmayı başarıp yeniden daha önceki haline gelebilecek mi?

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment