Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cryptopia Kripto Para Borsası Tekrardan Alım ve Satım İşlemlerini Başlattı

2019 yılının ilk kripto para borsa hacklenmesi olarak tarihe geçen Cryptopia, her geçen gün yeni bir gelişme vermeyi sürdürüyor ve borsa bugün sabah saatlerinde 40 kripto para birimi paritesi için alım satım işlemlerini açtığını duyurdu.

Kripto para borsası hacklenen koinleri yavaş yavaş ele geçirmeye devam ediyor ve dün yaptığı ”borsa Mart ayının sonuna doğru alım satım işlemlerini tamamen açacak” haberinin devamında bugün 40 parite ile işlemlere başladığını duyurdu.

İlgili kripto para borsası yaşanan hacklenme olayı sonrası çok fazla tepkiye neden olmuştu ki bunun temel nedeni borsanın neredeyse iki hafta boyunca devamlı olarak hacklenmesi. Hackerlar milyonlarca dolarlık tokenleri Binance gibi büyük borsalardan aklamaya ve nakde çevirmeye çalışsa da, olayın fark edilmesi sonrası Binance suçluların fonlarını dondurmuş ve bunu Cryptopia kripto para borsasına iade etmişti.

Cryptopia özellikle 2018 yılı öncesinde önde gelen kripto para borsalarından birisi olarak tanınmaktayken, daha sonra popülaritesini kaybetmiş ve zamanla sadece önemsiz alt koinler veya diğer bir deyişle ”shitcoin” listeleyen platform haline gelmişti.

Cryptopia’nın şuan için alım satım işlemlerini açtığı kripto para paritelerine resmi siteden yapılan duyuru aracılığıyla ulaşmak mümkün. Borsanın tekrardan yatırımcı ve trader çekip çekemeyeceği ise merakla bekleniyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment