Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumberland’den 2023 Kripto Para Tahminleri: Yükseliş Bununla Birlikte Başlayacak!

Kripto para piyasa yapıcı Cumberland, kullanıcıların kripto para benimsemesinin 2023 yılında fiyatlara olumlu yansıyacağını fakat bunun belirli bir sürecin ardından gerçekleşeceğini söyledi.

Cumberland Ticaret Müdürü Van Bourg Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda, 2023 yılı kripto para piyasasına dair açıklamalarda bulundu. Kullanıcı benimsemesinin 2023 yılında fiyatlara olumlu yansıyacağını belirten şirket, bunun “piyasa kendini yeniden düzenlerken” yaşanacak bir “dalgalanma döneminden” sonra gerçekleşeceğini düşünüyor.

Bourg konuyla ilgili açıklamasında, Çin ve Rusya’nın Bitcoin’in “jeopolitik önemini” arttıracağını belirtti. Bunun yanı sıra büyük teknoloji şirketlerinin blokzinciri teknolojisini kullanmasının gelecek yıl nihai bir yükseliş trendini başlatabileceği ifade edildi.

Van Bourg açıklamasını şu ifadelerle destekledi:

Çok yoğun geçen bir ayın ardından fiyat hareketleri konsolide oluyor. Kriptonun doğası ve altında meydana gelen tektonik değişimler göz önüne alındığında, bu eğilimin devam etmesini beklemiyoruz. 2023’e baktığımızda, pazardaki toparlanmanın temeli kullanıcı benimsemesi ile olacaktır.

Bununla birlikte başka bir dalgalanma döneminin gelebileceğini ifade eden Bourg, gerekçe olarak FTX ve Terra (LUNA) çöküşünü ve kredi piyasalarındaki “oksijenin azalmasını” öne sürdü.

Bu çöküşlerin ardından sektördeki firmaların planlarının kısıtlandığını ya da iş yapamaz hale geldiğini hepimiz gördük. Buradan bakıldığında sektörün geleceği halen daha bulanık duruyor.

Bourg ve Cumberland analistlerine göre piyasanın seyri, önümüzdeki dönem yaşanacak satış dalgalarına bağlı olarak değişebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!