Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumberland’e Göre İçinde Bulunduğumuz Ayı Piyasası Diğerlerinden Farklı: Önemli olan Bitcoin’in (BTC) hacmi

Kripto para piyasasında piyasa yapıcı olarak faaliyet gösteren Cumberland, kripto paralarda önemli olanın volatilite değil hacim olduğunu söyledi.

Cumberland 18 Ekim tarihinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kripto para piyasasındaki yaşanan düşüşlere rağmen hacimlerin çok iyi durumda olduğunu belirtti. Spot hariç her gün yaklaşık 50 milyar dolarlık Bitcoin işlemi olduğunu dile getiren şirket, kripto para piyasasındaki günlük işlem hacminin 100 milyar doların üzerinde olabileceğini tahmin ediyor. Bu da ABD hisse senetlerinin yaklaşık %20’sine denk geliyor.

Cumberland, Bitcoin Hacminin Volatiliteden Daha Önemli Olduğunu Söyledi

2018 yılında yaşanan ayı piyasasıyla şu anki piyasasının farklı olduğu belirten firma, içinde bulunduğumuz ayı piyasasının hacimlerin “korkunç” seviyelerde olduğu 2018 ile karşılaştırmanın doğru olmadığını ima etti. Ayrıca Cumberland, Bitcoin hacimleri için “Büyük ve büyüyen bir piyasanın dengede olduğunu gösteriyor.” ifadelerinde bulundu.

Chicago merkezli ticaret devi DRW’nin kripto ayağı olan Cumberland, Bitcoin’in uzun bir zamandır küçük bir aralıkta hareketine devam ettiği için volatilitenin oldukça düşük olduğu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!