Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance CEO’su ile Nouriel Roubini Arasında Gerginlik!

Binance‘in CEO’su Changpeng Zhao ile ödüllü ekonomist Nouriel Roubini arasında sosyal medya üzerinden bir gerginlik yaşandı.

Kripto para sektörünün en büyük borsası Binance’in CEO’su olan Changpeng Zhao, şu ana dek kripto paraları birçok kez eleştirmiş olan Nouriel Roubini ile sözlü bir atışma yaşadı.

2008’deki ekonomik krizi önceden tahmin eden ve günümüz ekonomisiyle ilgili çeşitli açıklamalar yapan Nouriel Roubini şu ana dek kripto paralarla ilgili pek çok kez yorum yaptı. Bu yorumlar genel olarak kripto paraları eleştirmek amaçlıydı.

Nouriel Roubini kripto paraları sık sık eleştiriyor olsa da zaman zaman düzenlenen kripto para etkinliklerine de katılıyor ve orada kripto paralarla ilgili görüşlerini paylaşıyor. Roubini kısa süre önce düzenlenen Asya Blockchain Zirvesi’nde de kürsüye çıktı ve görüşlerini paylaştı.

Binance’in CEO’su olan Changpeng Zhao, Roubini’nin bu etkinliğe katılmış olmasıyla ilgili şu yorumu yaptı:

“(Roubini) kripto paralarda gelecek görmemesine rağmen tüm gününü kripto para konferanslarında geçiriyor. Onu ikinci kez Asya’daki bir kripto para etkinliğinde görüyorum. Yapacak başka işi yok mu? Belki kendisi gizli Satoshi’dir?”

Ünlü ekonomist, Changpeng Zhao’nun yaptığı bu yoruma kısa süre içerisinde cevap verdi ve kendi Twitter hesabından şu yorumu yaptı:

“Kendim hakkımda duyduğum en saçma yorum bu Changpeng Zhao denen ahmaktan geldi. Ben bazıları gibi 7/24 kendi kitabımın reklamını yapmayıp kripto paraları dürüst bir şekilde eleştirdiğim için bu sektörün en etkili üçüncü ismi seçildim.”

Bu iki ismin yaşadığı gerginlik kısa süre içerisinde yoğun ilgi gördü. Binance CEO’su Changpeng Zhao da Roubini’nin kendisine verdiği cevaba şöyle bir yanıt verdi:

“Burada asıl ahmak olan kim acaba? İnandığı şeyin peşinde koşan kişi mi yoksa sırf ‘Bitcoin sahtekarlıktır’ diyebilmek için konferanslara giden kişi mi?”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment