Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CZ: Kabul Edin ya da Etmeyin, Libra Çok Fazla Kişi Tarafından Kullanılacak

Binance CEO’su Changpeng Zhao, son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak konuştu.

Ünlü kripto para haber sitesi Coin Desk’e demeçler veren başarılı yönetici, Facebook’un son dönemde çok konuşulan kripto parası Libra ile ilgili fikirlerini belirtti.

CZ, yaptığı açıklamada şu aşamada Libra’dan insanların nefret ettiğini ancak bu görüşlerden bağımsız olarak, Facebook’un kuracağı kripto paranın birçok kişi tarafından kullanılacağını söyledi.

Başarılı isim, şöyle konuştu:

”Biz, temel olarak bir kripto para borsasıyız ve koinler ile ilgili olarak taraf olmamalı, onların hepsine eşit mesafede kalmalıyız. Ancak elbette Libra büyük bir konu. Birçok kişi bu fikirden hoşlanmadığını ifade ediyor, ben ise bu konuda dediğim gibi nötr kalmayı tercih ediyorum. Ancak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki, insanlar nefret etsin ya da etmesin, Libra gelecekte birçok kişi tarafından kullanılacak. Bu da açıkçası şikayet edilecek bir şey değil.”

Binance CEO’su aynı zamanda şu anda finans merkezi olarak ifade edilen İngiltere’nin başkenti Londra’da bir ofis açmak için çalışmalara başladıklarını ve kısa bir süre içerisinde bu konu ile ilgili müjdeli haberi, kripto para sektörüne vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment