Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CZ: Twitter’da Yaşananlar, Bitcoin İçin İyi Oldu

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter’da geçtiğimiz gün yaşanan hack saldırısı sonrası birtakım açıklamalar yaptı. Zhao, saldırının Bitcoin için ‘önemli bir pazarlama’ haline dönüştüğünü söyledi.

Bitcoin İçin İyi Oldu

Binance CEO’sunun hesabı, geçtiğimiz günlerde hacklenmişti. Zhao’nun hesabından Bitcoin dolandırıcılığı yapılan tweet’ler atılmıştı. Zhao ve Binance’in resmi hesabından sonra kripto para piyasalarındaki diğer borsa ve bazı ünlü isimlerin de hesabı ele geçirilmiş; süreç sonrasında daha da dallanıp budaklanarak Joe Biden’dan Elon Musk’a kadar gitmişti. Amerika Birleşik Devletleri eski başkanı Barack Obama’nın hesabından da benzer tweetler atılmıştı.

Bu isimlerin mavi tikli hesaplarından Bitcoin dolandırıcılığı yapılmıştı. Bu durumu Twitter’dan yaptığı bir açıklama ile değerlendiren Zhao ise:

”Bu olayın olumlu tarafına bakacak olursak, Bitcoin için iyi olduğunu söyleyebiliriz. Gerçekten Bitcoin için güçlü bir reklam kampanyası oldu. Bu tarz büyük hesaplardan BTC ile ilgili tweet atılmasını beklemezsiniz. Hoş, bana sorsanız Binance Academy’de yazdıklarımızdan birini paylaşmalarını isterdim.” dedi.

Zhao aynı zamanda Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey ve ekibine süreçteki katkıları için teşekkür ederken, bu tarz platformların güvenlik meselelerini daha ciddi ele almaları gerektiğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment