Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Josh Barro: Kripto Paralar Yasal Olmasa Twitter Saldırısı Olamazdı

New York Magazine köşe yazarlarından Josh Barro, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde yaşanan Twitter saldırısının sadece kripto paraların yasal olmasından kaynaklandığını belirtti.

Kripto Paralar Yararlı Değil, Zararlı

Direkt olarak Twitter saldırısına değinmeyen Barro, olayın hemen ardından böyle bir açıklama yaparak niyetini yine de belli etmiş oldu.  Barro, açıklamasının devamında şaka yapmadığını ve gayet ciddi olduğunu ifade etti. Kripto paraların sosyal olarak hiçbir yararının bulunmadığını belirten ünlü köşe yazarı, bunun sosyal olarak çok fazla zararının bile olduğunu belirtti.

Buna neden izin verildiğini sorgulayan Barro, kripto paralar yasal olmasaydı saldırganların da Twitter’ı hackleyerek Bitcoin istemeyeceğini belirtti. Tahmin edileceği gibi Barro’nun bu açıklamaları oldukça tepki çekti ve Twitter’da tam anlamıyla topa tutuldu.

Kripto paralar bundan birkaç yıl önce yasa dışı varlıklar olarak görülse de artık dünya devi bankaların ve hükümetlerin bile bunları kullandığı, kendi dijital paralarını piyasaya sürdükleri biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment