Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CZ’den SBF’e Cevap Gecikmedi: Ortada Bir Kazanan Yok!

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve iflas eden kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’a (SBF) arasındaki tartışma alevlendi. SBF’in cevabının ardından CZ’den de yanıt gecikmedi. 

Binance CEO’su CZ, SBF’in kendisini Binance’in FTX’i satın alma anlaşmasına dair yalan söylemek ile itham etmesi üzerine sert bir şekilde karşılık verdi. Binance’in FTX’in finansman turlarında dahi söz hakkının olduğunu öne süren CEO CZ, FTX ile hiçbir zaman rekabet etmediklerini belirtti.

CZ, SBF’nin kendisine verdiği cevaba karşılık, yaşananların artık öneminin olmadığını eğer Binance istemeseydi FTX’in hisselerini satmaları için onları zorlayamayacağını dile getirdi. Binance’in FTX’in finansman turlarında her zaman veto hakkı olduğunu ancak kullanmak bir yana bunu hiçbir zaman dile bile getirmediğini altını çizen CZ, ortada bir rekabet veya kazananın olmadığını öne sürdü.

Ayrıca SBF’ye hitaben “Arkadaşlarına söyle bize odaklanmasınlar sen de artık kendine odaklan. Bunu şimdiye kadar öğrenmen gerekirdi.” ifadelerini kullandı.

İkilinin arasındaki diyalog sosyal medyada oldukça ilgi gördü. İkiliye çocuk gibi kavga ettiklerini söyleyen bir sosyal medya kullanıcısını CZ, “Değil mi?” diyerek onayladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!